مواد لازم برای تهیه کباب تابهای سینه مرغ با برنج زعفرانی
کباب تابهای سینه مرغ با برنج گزینه خوبی برای نهارهای روزهای تعطیل یا برای مهمانیها و دورهمیها باشد.
مواد لازم برای تهیه کباب تابهای سینه مرغ با برنج زعفرانی
- مرغ یا بوقلمون خردشده: به تعداد نفرات
- برنج: برای هر نفر یک پیمانه
- نمک فلفل ادویه زردچوبه: به مقدار کافی
- زعفران دمکرده: ۶ قاشق غذاخوری
- سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: نصف لیوان
- روغن: ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز:در صورت تمایل ۴ قاشق غذاخوری
- سیخ چوبی: به تعداد لازم
طرز تهیه کباب تابهای سینه مرغ با برنج زعفرانی
مرحله اول : برنج را از قبل با نمک و آب میخیسانیم و آبکش میکنیم.
مرحله دوم : سینه مرغ را به تکههای کوچک خرد و در صورت تمایل با سس مایونز آغشته میکنیم و به سیخ میکشیم. برای هر سیخ ۷ الی ۸ تکه سینه مرغ کوچک مناسب است.
مرحله سوم : با برس مخصوص آشپزی روی جوجهها نمک و کمی زعفران میزنیم.
مرحله چهارم : بعد سرکه، آبلیمو و زردچوبه و هر ادویهای که خواستید با هم مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم : سیخهای مرغ را در تابه چیده و مواد آبلیمویی روی آنها میریزیم. کل مرغ را به این مواد آغشته میکنیم.
مرحله ششم:در تابه کمی روغن میریزیم و سیخها را داخل ماهیتابه میگذاریم.
مرحله هفتم : پس از آنکه دو طرف مرغها خوب سرخ شد، در تابه را میگذاریم تا مغز مرغها بخارپز شود.
مرحله هشتم : برنج را دم کنید و زعفران مرغوب خراسان دمکرده را روی آن بریزید.
کباب سینه مرغ با برنج شما آماده سرو است. نوش جان!