طرز تهیه ته دیگ تخمرغی به همراه فیلم آموزش

طرز تهیه ته دیگ تخمرغی به همراه فیلم آموزش

در این مقاله قصد داریم آموزش ته دیگ تخمرغی را به شما آموزش دهیم هرچند خودتان در این کار ماهرید و فقط برای تکمیل اطلاعات به این مقاله مراجعه کردید ، مجله دکتر سلامی از شما تشکر می کند این سایت را انتخاب کردید البته مجله دکتر سلامی در تلاش هست تا بهترین مطالب را برای شما گردآوری کند

خب ابتدا این فیلم آموزشی را ببینید تا توسط این خانم خانه دار عزیز آموزش آن را کامل تر بیاموزید

توصیه می شود این کلیپ را دوبار تماشا کنید تا ملکه ذهن شود .

مواد لازم برای ته دیگ ماست و تخم مرغی :

زرده تخم مرغ : دو عدد


ماست پرچرب : یک چهارم پیمانه


روغن : یک سوم پیمانه


آب : یک چهارم پیمانه


زعفران : به میزان کافی


نمک : به مقدار لازم


پودر سیر و پودر پیاز : در صورت تمایل

طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی :

داخل ظرفی زرده تخم مرغ را به همراه ماست پرچرب، روغن، مقداری زعفران دم کرده و در صورت تمایل پودر سیر و پودر پیاز و مقداری هم نمک و یک چهارم پیمانه آب بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سپس مقداری از برنج آبکش شده که کمی زنده‌تر باید برداریم به این مایه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کف قابلمه‌ای نسوز مقداری روغن بریزید و مواد مخلوط شده را در کف قابلمه پخش کنید و روی آن را صاف کنید، به طوری که همه جای آن به یک اندازه باشد.

بعد باقی برنج را روی مواد ته دیگتان بریزید و در آخر مقداری روغن و آب را مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

حرارت گاز را ملایم کنید تا کم کم طی مدت طولانی برنج دم بکشد و ته دیگ طلایی شود.

نکته های قابل توجه :

در پخت برنج ساده بهتر است از پودر سیر استفاده نکنید


برای خوشمزه‌تر شدن ته دیگ ماست و تخم مرغ میتوانید نصف قرص سوپ مرغ را هم داخل مایه ته دیگ اضافه کنید.


در تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغ میتوان ماست را از مواد اولیه آن حذف کرد و تخم مرغ را به صورت کامل همراه با سفیده مصرف کرد؛ و یا تخم مرغ را حذف کرد و فقط با ماست و بقیه مواد تهیه کرد.


در برخی از ته دیگ‌ها از پودر سبزیجات خشک در مایه آن استفاده میشود که برای اینکار بهتر است خورشت مورد نظرتان با طعم سبزی ریخته شده همخوانی پیدا کند. مثلا اگر از پودر نعنا خشک داخل مایه استفاده کردید، داخل خورشتان هم باید نعنا داشته باشد.

طرز تهیه ته دیگ تخمرغی به همراه فیلم آموزش
طرز تهیه ته دیگ تخمرغی به همراه فیلم آموزش

نکات تکمیلی در مورد ته دیگ ماست تخم مرغی :

ته دیگ ماست تخم مرغی جزو غذای محلی – سایر میباشد


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد.


ته دیگ ماست تخم مرغی را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.


همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.


توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

متشکریم که تا انتها با ما بودید اگه علاقه مند به مطالب آشپزی هستید میتوانید از قسمت دسته بندی این مقالات را دنبال کنید .

مجله دکتر سلامی

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

نه + هفت =